Labelers

Një gamë e gjerë e etiketave standarde siguron aplikimin e saktë të etiketës në çdo pozicion të veçantë në produktet, kutitë ose paletat tuaja. Etiketat lehtë mund të lidhen me çdo model të serisë ALS 2xx / 30x. Gama përfshin:

  • LA-TO (Touch-On) për aplikim etikete lart / poshtë / më poshtë për produktet me lartësi fikse dhe të ndryshueshme. Modele ALS 20x, ALS 256, ALS 306, ALX 92x dhe ALX 73x
  • LA-BO (Blow-On) për etiketimin contactless të produkteve të ndjeshme. Modele ALS 20x, ALS 256, ALS 306, ALX 73x dhe ALX 92x
  • LA-SO (Swing-On) për produktet në rripin transportues. Etiketimi nga sendet individuale në kuti me një numër më të madh të produkteve.

ALS 104/204/206/209/256, i ri ALS 272

Kjo seri paraqet etiketa të fuqishme të performancës së lartë për etiketat dekorative, informative dhe të markës. Ato përdoren në mjedise kërkuese që punojnë vazhdimisht, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ajo që e bën gamën ALS të lehtë për t’u instaluar në një linjë produktesh të re ose ekzistuese është dizenjimi i tij i integruar, pavarësisht nëse etiketa duhet të aplikohet në pjesën e sipërme, anësore, rreth ose në fund të produktit tuaj.

Karakteristikat inteligjente të tilla si limiters, applicators pneumatike, Ethernet, IP65 dhe shumë më tepër do të bëjnë ALS varg zgjedhjen tuaj të parë kur zgjidhni një sistem aplikimi etiketë.

ALS 306/309

Sistemet modulare ALS 306 dhe 309, janë zhvilluar posaçërisht për mjediset më të vështira etiketuese. Projektuar për të kryer dhe mbështetur etiketimin e vazhdueshëm duke përdorur etiketa të mëdha dhe module me shpejtësi të lartë. Rritni produktivitetin tuaj në linjën e prodhimit duke përdorur etiketuesit ALS 306 dhe ALS 309.

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1