Printer ink jet 9750 Markem-Imaje

GTS Adriatic d.o.o. > Ink jet printera Markem-Imaje > Printer ink jet 9750 Markem-Imaje
Është koha për të përmirësuar gjurmueshmërinë!
Sfidat tuaja

Po kërkoni vlerën e vërtetë të inovacionit përmes teknologjisë së provuar të kodimit? Ai duhet të jetë i rinovueshëm për të përmbushur kërkesat në ndryshim të klientëve tuaj – duke siguruar ende efikasitet të besueshëm, një nivel të lartë qëndrueshmërie dhe kosto totale të optimizuar të pronësisë (TCO).
Zgjidhja duhet të jetë e kualifikuar me metodat më moderne në treg. Në këtë mënyrë, ju siguroni kodim të gjurmueshëm në një numër të madh paketash, dukshmëri të zinxhirit të furnizimit dhe operacione të lehta ditore. 9750 Ink Jet është zgjidhja për ju!

Zgjidhjet tona

Parimi ynë 9750 Intelli’Design® përfshin më të mirën e së kaluarës, të tashmes dhe të së ardhmes, kështu që ju mund të përshtateni lehtësisht me nevojat në ndryshim të tregut.
9750 Ink Jet është projektuar dhe kualifikuar me përpikëri me metodat më të fundit. Printeri sjell përmirësime teknologjike që maksimizojnë kohën e përdorimit, reduktojnë mirëmbajtjen dhe thjeshtojnë funksionimin e përditshëm.
9750 Ink Jet jep kode të qarta, të personalizueshme dhe të gjurmueshme (duke përfshirë 2D dhe QR) që plotësojnë kërkesat në rritje të klientëve tuaj për shikueshmërinë e zinxhirit të furnizimit.
Konsumi i reduktuar i materialeve harxhuese deri në 50%, së bashku me një gamë të gjerë bojërash, hedh themelet për një zgjidhje të përmirësuar të kodimit mjedisor dhe reduktimin e emetimeve të VOC (përbërjes organike të paqëndrueshme).

Një gamë e gjerë bojërash pa MEK disponohet për të gjitha llojet e paketimeve, formave dhe madhësive, madje edhe për aplikime me shpejtësi të lartë.

Përfitimet kryesore

Atributet inovative të teknologjisë 9750 sjellin përfitime të pashembullta, duke përfshirë lehtësinë e përdorimit, qëndrueshmërinë dhe dixhitalizimin. Modulariteti i teknologjisë së tij Intelli’Swap® thjeshton mekanikën e moduleve të këmbyeshme. Gjithashtu nuk keni më nevojë të ndryshoni blloqe të tëra, gjë që redukton mbeturinat dhe e bën mirëmbajtjen ose riparimin më të lehtë.
Sistemi Intelli’Ink® siguron performancë optimale pa gabime dhe fleksibilitet në kodimin e materialeve të ndryshme të paketimit.

Jet Speed ​​​​Control rregullon automatikisht variablat e bojës dhe printerit për të siguruar shpërndarjen e rënies, cilësinë dhe konsistencën e kodit – çdo herë. Atributet e tij dixhitale, duke përfshirë diagnostikimin në distancë, mundësojnë analizën parashikuese. Në këtë mënyrë, ato ndihmojnë në maksimizimin e kohës së punës dhe arritjen e qëllimeve të OEE. Integrimi në një mjedis të lidhur me 4.0 bëhet i lehtë falë një ndërfaqeje të shpejtë të personalizueshme 24-pin.