Applicators

GTS Adriatic d.o.o. > Applicators

Një gamë e gjerë aplikuesish standardë nga NOVEXX siguron aplikim të saktë të etiketës në çdo pozicion të veçantë në produktet, kartonin, kasetën ose paletën tuaj. Aplikuesit lehtë mund të lidhen me NOVEXX Marking Systems, Print & Apply dhe printera desktop.

  • LA-TO: touch-on applicators

  • LA-BO: blow-on applicators

  • LA-SO: swing-on applicators

  • LA-CE: corner edge applicators

LA-WO: wipe-on applicators

  • Light touch applicators for printers