Ink jet termik Anser U2 ProS

U2 ProS është projektuar për printim në sipërfaqe të ndryshme të tilla si letra të veshura, metal, alumini, plastikë e fortë, plastike fleksibël …

Përzgjedhje e madhe e bojrave me një gamë të gjerë substrate të përshtatshme për shtypjen dhe bojëra UV për substrate të papërshtatshme.

Karakteristikat:

3.5 “LCD me ndriçim
Zgjedhja e madhe e gjuhëve: anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, japonisht, …
Telekomanda
Karaktere alfanumerike, logo, data / ora, kundër, ….
Rezolucioni i printimit: 600 x 300 dpi
Deri në 4 linja shtypi ose 12.7mm
Barkodi-128, ITF-14 (SCC-14), NVE (SSCC-18), EAN-128, PDF417, Matrica e të Dhënave, QR Kodi, DUN-14, GS1 DataBar, UPCA, UPCE, EAN-13, , Codabar, Kodi 25 Interleaved, Kodi-39
Kapaciteti deri në 999 mesazhe

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1