Thermal ink jet printer Anser A1

GTS Adriatic d.o.o. > Anser printera me bojë termale > Thermal ink jet printer Anser A1

RIDEFINONI STANDARDIN TUAJ TË NJË ZGJIDHJE TË KODIMIT ME KOST EFEKTIVE

ANSER A1, printeri industrial TIJ gjithëpërfshirës ka ardhur.

Kjo zgjidhje premium printimi është projektuar për të përmbushur nevojat e aplikacioneve të printimit në kuti në një sërë industrish, si ushqim dhe pije, farmaceutikë, elektronikë dhe më shumë.

Kodimi i drejtpërdrejtë miqësor ndaj mjedisit

ANSER A1 është printeri i parë gjithëpërfshirës që siguron një lartësi printimi të përsosur 2 inç. Zvogëloni përdorimin e etiketave dhe mbetjet me printimin e drejtpërdrejtë të kutive për të arritur qëndrueshmëri mjedisore.

Konfigurimi dhe mirëmbajtja e lehtë

Konfigurimi i printerit pa mundim dhe pa mirëmbajtje për të reduktuar kostot e panevojshme.

Kosto e ulët e pronësisë

Me funksionalitetin e avancuar të softuerit për të arritur koston më të mirë për printim, ANSER A1 është një zgjidhje kodimi jashtëzakonisht me kosto efektive.

Cilësimi me shumë DPI

Një mesazh i printuar 2 inç me rezolucion të lartë mund të printohet duke përdorur dy fishekë ANSER 1 inç, duke ofruar kështu një alternativë me kosto më të ulët për shënimin e paketimeve dytësore dhe terciare.

“Smart Assistant” për konfigurim

Udhëzime të thjeshta konfigurimi me 3 hapa
do t’ju vërë në punë me printerin tuaj në 3 minuta ose më pak!

Specifikimet A1

Ekrani

Ekran LCD me prekje 5” me ngjyra 480×800 (portret) Porta hyrëse/dalëse USB 2.0 porta x 1
Porta RS-485 & RS-232 x 1
Porta e koduesit x 1 (NPN)
Porta e sensorit x 1 (NPN)

Lartësia e printimit

Një kokë printimi:
12,7 mm (0,5 inç) ose 25,4 mm (1,0 inç)
Kokat e lidhura:
12,7 mm x 2 @ 24,75 mm (0,98 inç) ose
25,4mm x 2 @ 50mm (1,97 inç) Furnizimi me energji elektrike AC 100V~240V, 50/60Hz (90Watt)

Funksione

Të dhëna statike: teksti, logoja,
Të dhënat dinamike: varg, ndërrime, numërues, data e prodhimit, data e skadencës

 

Temperatura e punës.

0~40°C

Fontet

Fontet e tipit të vërtetë: Amiri, Arimo, DejaVu Sans, Noto Sans, Noto Sans CJK TC, Noto Sans JP, Noto Sans KR, Noto Sans TC, OCR-B, Open Sans, Sarabum

Sistemi dhe gjuhët hyrëse

Arabisht, bullgarisht, serbisht, çekisht, gjermanisht, anglisht, spanjisht, frëngjisht, koreanisht, italisht, hungarisht, holandisht, japonisht, polonisht, portugalisht, rusisht, rumune, sllovakisht, suedisht, tajlandez, vietnamez, turqisht, kinezisht (Tradicionale/Thjeshtuar)

Lagështia

0%~90%, jo kondensues

Kodet EAN-8, EAN-13, EAN-14, EAN128, UPCA, UPCE, CODE39, CODE128, ITF14 (SCC-14), NVE18 (SSCC-18), INTER25, CODABAR, PDF417, DATAMATRIX, kodi QR, GS1 DataMatrix, DataBar, DataBar EXP, DataBar-Limited, DataBar-Limited Composite, DataBar-Stacked, DataBar-Stacked Composite, QR code), DUN14, Kodi Aztec

Dimensionet dhe pesha

161,5 mm (L) x 125 mm (H) x 136 mm (W)
(6,36 inç x 4,92 inç x 5,35 inç)
2 kg