Wireless networks

GTS Adriatic d.o.o. > Zebra > Wireless networks

Teknologjia Zebra Wireless siguron siguri në nivel ndërmarrjeje dhe performancë të lartë për çdo mjedis të LAN-it – nga dhomat e hoteleve restriktive në mjedise të ashpra jashtë. Ne mund t’ju ofrojmë pajisjet e mëposhtme:

WiNG Wireless Indoor Access Points (AP 8533, AP8432, AP7532, AP7522 dhe të tjerë)
WiNG Wireless Outdoor Access Points (AP 7562, AP8163, AP6562)