Skaner RFID

GTS Adriatic d.o.o. > Zebra > Skaner RFID

RFID – Radio Frequency Identification

Me kërkesat e tregut në rritje për zgjidhje RFID, ne jemi në gjendje të ofrojmë një gamë të plotë të produkteve që plotësojnë të gjitha standardet e RFID. Ne mund të ofrojmë këto pajisje:

TERMINALET MANUAL RFID (RFD8500I, RFD5500, MC3190-Z, MC9190-Z dhe shumë të tjerë)
LEXUESIT FIKS (FX9500, FX7500)
RFID ANTENE (AN440, AN480, AN610, AN620, AN710, AN720)
PRINTERËT RFID (R110XI4, ZT400, ZD500R, ZE500R, PRINTERET E KARTËS)