Zebra

Skanerat për barkode

Me skanerat për barkode Zebra, punonjësit tuaj mund të regjistrojnë të dhëna të rëndësishme dhe të nevojshme – shpejt, me saktësi dhe me lehtësi. Nëse ju scan barkodet në një objekt të shitjes me pakicë, depo, para një shtrati në spital oseat…

Rrjetet pa tel

Teknologjia Zebra Wireless siguron siguri në nivel ndërmarrjeje dhe performancë të lartë për çdo mjedis të LAN-it – nga dhomat e hoteleve restriktive në mjedise të ashpra jashtë. Ne mund t’ju ofrojmë pajisjet e mëposhtme…

Portable terminals

Portofoli i madh dhe i larmishëm i Zebra Handheld Portable Terminals ju lejon të grumbulloni, shpërndani dhe shpërndani të dhënat e biznesit në kohë reale në lëvizje. Rrit produktivitetin dhe besueshmërinë me terminalet e handheld…

RFID scaners

RFID – Radio Frequency Identification. Me kërkesat në rritje për RFID në treg, ne jemi në gjendje të ofrojmë një gamë të plotë të produkteve që plotësojnë të gjitha standardet e RFID…

Printerat për etiketa

Nëse kërkoni një pajisje të besueshme dhe të qëndrueshme me performancë të lartë në një hapësirë të kufizuar ose në një mjedis të vështirë të prodhimit, printerët Zebra janë zgjidhja e duhur në sajë të kompaktësia…