Readability check

Lexuesi i kodit 1D / 2D

Fushë pamjeje jashtëzakonisht e gjerë që është 4x më e gjerë se modelet konvencionale, e cila lejon leximin e thjeshtë të shumë kodeve ose në rastet kur kodi është në pozicione të ndryshme mbi produktet që lëvizin vazhdimisht në transportues.

Distanca e leximit të lexuesve të kodeve 1D / 2D është më shumë se dy herë distanca e leximit të modeleve konvencionale, e cila lejon leximin e saktë të kodeve nga produkte të lartësive të ndryshme, të tilla si kuti, goma dhe të tjera. Nuk ka nevojë të kontrolloni pozicionin e kodit ose të ndaloni linjën e prodhimit për shkak të një ndryshimi të mjetit.

Leximi i plotë i kodit, nga rripat e transportuesit deri tek aplikimet robotike.

Shembuj të aplikacioneve:

  • Lexoni kode në vende të ndryshme në pjesët e motorit
  • Lexoni kode në PCB të shumta elektronike njëherësh
  • Lexoni kode në madhësi të ndryshme të gomave
  • Përmirësimi i produktivitetit të pajisjeve gjysmë-automatike
  • Lexoni kode në lartësi të ndryshme me vetëm një lexues
  • Funksionimi më i shpejtë pa qenë nevoja të ndalet për shkak të procesit të leximit të kodit
  • Lexoni kode në kuti me lartësi të ndryshme

Fokusimi automatik 1D dhe 2D

Lexuesi i kodeve automatikisht optimizon cilësimet, rregullon pozicionin e kodit dhe kushtet e funksionimit mund të kontrollohen lehtësisht me një ekran intuitiv të integruar.
Montimi është më pak i kufizuar nga performanca ose specifikimet e vetë lexuesit të kodeve, gjë që përmirëson fleksibilitetin në hartimin e makinerive për linjat e prodhimit. Me opsionin e automatikut, një lexues mund të regjistrojë kode në objekte të lartësive të ndryshme.

Lexuesi i kodit eliminon automatikisht shkëlqimin, kështu që nuk ka nevojë të rregulloni këndin ose ndriçimin e jashtëm gjatë instalimit. Kur kombinohet me funksionin e automatikut, montimi bëhet shumë fleksibël.

Lexues i kodeve ultra kompakte 1D dhe 2D

Kjo seri lexuesish ofron performancë të lartë dhe lexim të shpejtë të kodeve në një banesë kompakte për integrim të lehtë në sistemet ekzistuese. Cilësimet janë të thjeshta, kështu që përdoruesit e rinj lehtë do t’i kuptojnë ato.

Strehimi kompakt mund të montohet në hapësira të vogla, gjë që zgjeron gamën e aplikacioneve. Algoritmet e reja ofrojnë lexueshmërinë më të mirë edhe kur kodi është i vështirë për t’u lexuar. Pajtueshmëria me protokolle të ndryshme komunikimi.

Lexues i kodit me cilësi të lartë kompakt 1D dhe 2D

Lexuesit e këtij grupi mundësojnë lexim të besueshëm të kodeve edhe nga sipërfaqet ku kodet janë dobët të dukshme, siç janë produktet e bëra nga rrëshirë e zezë, metali, tabela qark të shtypura, sipërfaqe të gërvishtura, të pabarabarta dhe të lakuara.

Gorshtë miratuar një algoritëm i ri për njohjen dhe përpunimin e kodit për të lejuar leximin e qëndrueshëm.
Vendosja e lehtë në tre hapa.
Lexuesi i kodit kontrollon cilësinë e figurës.