Printer për transferimin Markem-Imaje SmartDate X60

GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje > Printer për transferimin Markem-Imaje SmartDate X60

I dizajnuar për aplikacionet më të kërkuar dhe me volum të lartë, SmartDate X60 siguron printim me rezolucion të lartë termik me shpejtësi ultra të shpejtë.

Termike e saj afatgjate mund të shtypë kodet 300 dpi në film paketimi fleksibël në më shumë se 350 paketa në minutë.

Përfitimet tuaja

  • Printim me shpejtësi të lartë deri në 1000 mm / s në rezolucion të plotë 300 dpi.
  • Printim me cilësi të shkëlqyeshme duke përdorur shirita të rrëshirë të plotë deri në 600 mm / s dhe cilësi të përmirësuar në aplikime të vështira.
  • Printhead termik afatgjatë.
  • Digital Ribbon Save Mode Printimi për të reduktuar konsumin e fjongut me 20%.
  • Standardi 1100 m fjongo zvogëlon ndryshimet dhe përmirëson koston për printim.
  • Rregullimi i imazhit që lejon që imazhi të përshtatet në ndërfaqen e përdoruesit pa nevojën e një laptopi.
  • Karakteristikat e kursimit të energjisë që reduktojnë konsumin e energjisë deri në 50%.
  • Kit mbrojtës IP për SmartDate X60 të instaluar.