Printeri i transferimit termik Markem-Imaje SmartDate X45

GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje > Printeri i transferimit termik Markem-Imaje SmartDate X45

Projektuar për aplikime me detyrë të mesme, SmartDate X45 jep kodimin me cilësi të lartë në paketimet e filmave fleksibël deri në 220 pako në minutë. Ndërfaqja e tij plotësisht intuitive e përdoruesit 10.1 ”i bën operacionet ditore të lehta dhe të drejtpërdrejta, ndërsa siguron informacionin më të vlefshëm që ju nevojitet për të optimizuar dhe përmirësuar Efektivitetin tuaj të Përgjithshëm të Pajisjeve (OEE) përmes raportimit të MI Sigma.

Koduesi mund të konfigurohet për të monitoruar 5 metrikat tuaja më të rëndësishme të prodhimit direkt nga ekrani fillestar, p.sh., niveli i paketës, xhiroja, disponueshmëria.
Ndihmën e animuar dhe udhëzimet ‘si për të siguruar’ udhëzime për konfigurimin dhe procedurat e mirëmbajtjes ditore për të siguruar një cilësi të qëndrueshme të shtypjes.
Përveç sistemit të tij të zbulimit të pikave të ngordhura, sistemi SmartDate Detect-Plus* i instalueshëm i thjeshtë  kontrollon dhe konfirmon praninë, pozicionin dhe cilësinë e kodit në çdo paketë dhe direkt në ndërfaqen e përdoruesit 10.1 “.
Shpejtësia e shtypjes mund të vendoset nga 30 mm në 600 mm për sekondë duke lejuar 220 pako të shtypura për minutë në 300 dpi.
Mirëmbajtja zero parandaluese: Makinë e fortë e shiritit direkt dhe modelimi i kasetës nuk përmbajnë pjesë të veshin.
Përshtatur për linjën tuaj të prodhimit: Zgjedhja midis konfigurimeve të përhershme ose të vazhdueshme dhe kokat e shtypjes 32 mm ose 53 mm.
Deri në 15% ** më shumë kode për rrotull: Zgjedhje e madhe e rrotullave të shiritave bazuar në llojin dhe nevojat tuaja të paketimit.
* Fakultativ.
** Krahasuar me modelet e tjera konkurruese.