Printer për transferimin termik Markem-Imaje SmartDate X30

GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje > Printer për transferimin termik Markem-Imaje SmartDate X30

SmartDate X30 është një pajisje e fuqishme që instalohet lehtë në linjën tuaj ose të integruar nga një OEM. Është printer ideal për linjat e prodhimit me shpejtësi të ulët dhe të mesme në fletë fleksibël.

Karakteristikat:

  • Madhësia kompakte (20 cm x 17 cm x 18 cm)
  • Nuk ka nevojë të instaloni ajrin në fabrikë.
  • Përveç zvogëlimit të shpenzimeve, cilësia e printimit do të mbetet e vazhdueshme gjatë viteve.
  • Rregullim automatik; nuk kërkohet ndërhyrje njerëzore.
  • Sistemi i zbulimit në vend të vdekjes për eliminimin e kodeve të dëmtuara.

Zgjidhni pajisje të përshtatshme në përputhje me nevojat dhe buxhetin tuaj.

Një dizajn i thjeshtë dhe i fuqishëm, i provuar në industritë e paketimit në mbarë botën, ofron rezultate të qëndrueshme për të cilat mund të mbështeteni.

Shpejtësia e printimit: 50 deri 600 mm / s.