Mobile Kompjuterët Zebra

GTS Adriatic d.o.o. > Terminalet Mobile > Mobile Kompjuterët Zebra

Portofoli i madh dhe i larmishëm i Zebra Mobile Computers ju lejon të mbledhni, shpërndani dhe shpërndani të dhënat në kohë reale të biznesit në lëvizje. Rritja e produktivitetit dhe besueshmërisë me gjeneratën e ardhshme të pajisjeve mobile, të cilat tani kanë më shumë mundësi për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Zgjidhni sistemin operativ të duhur për biznesin tuaj – Android ™ Jelly Bean ose Microsoft ™ Embedded Compact 7, si dhe një nga lazerët më të avancuar 1D ose 1D / 2D që u lejon punonjësve tuaj të lexojnë me lehtësi bar kodet në kushte të ndryshme. Këto zgjidhje fleksibile dhe të fuqishme mobile janë një mjet që do t’ju lejojë punonjësit tuaj të kryejnë operacione regjistrimi në pak sekonda, nga rafti në depo deri te doket e ngarkimit.

Në përputhje me nevojat dhe kërkesat e aplikimit, mund të zgjidhni pajisjet nga segmente të ndryshme për qëllime:

TERMINALET MANUAL (MC2100, MC3200, MC9200, MC9500, TC51 / 56, MC40, MC67, Omnii XT15, TC55, TC8000, TC70 / 75 dhe shumë të tjera)
PAJISJET E TRANSFERUARA (WT6000 COMPUTER TRANSLATED, SCANNER BLUETOOTH PRESTENED RS6000, RS5000 1D / 2D WIRED SCANNER E PËRDORUAR, dhe shumë të tjerë)
KOMPJUTERIKAT E AUTOMJETIT DHE VEHICLE (VC80, VC70NO, VH10 / VH10F)
PAJISJET E TABLETIT (ET50 / ET55, ET1)
TERMINALET MANUAL RFID (RFD8500I, RFD5500, MC3190-Z, MC9190-Z, dhe shumë të tjerë)