Mobile Kompjuterët Panasonic

GTS Adriatic d.o.o. > Terminalet Mobile > Mobile Kompjuterët Panasonic

Panasonic Mobile Computers kanë aplikim të gjërë: për të mbledhur informacione nga punëtorët në dyqanet e shitjes me pakicë, magazina, në vend, në transport dhe shpërndarje ose në shumë mjedise të tjera. FZ-T1 ka një procesor katër-core dhe lexues të kodit bar, opsione armë, laps ose lidhje zanore me 4G LTE, por përdoruesit përfundimtarë do të ndihen rehat me Android OS.

Karakteristikat:

Jeta e gjatë e baterisë
Ekspozimi prej 5 inçësh (përdorim me doreza dhe shi) Rënia 5-fish IP66 dhe certifikata IP68 (model FZ-T1)
Standard: USB 2.0, lexues barcode. Opsional: DEX kabllo, lexues Magstripe ose Grip pistoletë. Vlerësimi ANSI për vendet e vështira (Modeli FZ-X1)