E10 R I63S Scribing Shef i shënimit

GTS Adriatic d.o.o. > Scribing SIC marking > E10 R I63S Scribing Shef i shënimit

Zgjidhja e integruar e shënimit është një dizajn kompakt por i fuqishëm i projektuar për integrim të integruar në workstations industriale, veçanërisht aty ku nivelet e reduktuara të zhurmës janë thelbësore. Komponentët e saj të brendshëm janë të mbrojtura nga një kabinet i thyer dhe shakull çelik. Duke kërkuar mirëmbajtje minimale dhe pa shpenzime, sistemi i integruar i markimit i63 ka kosto operacionale shumë të ulëta. Fleksibiliteti i kontrollorit e10 dhe besueshmëria e qëndrueshme e kokës së markës i63s kombinohen për të krijuar një sistem të fuqishëm, efikas dhe të lehtë për t’u përdorur, i cili është i përshtatshëm për të gjitha llojet e markimeve industriale.