Ribbons për printera etiketash

GTS Adriatic d.o.o. > Ribbons > Ribbons për printera etiketash

Ne kemi Ribbons për printerë të të gjitha modeleve të tjera:

  • ZEBRA
  • Honeywell
  • Sato
  • NOVEXX dhe shumë të tjerë