Swing X Series

Ky model Coditherm SWING është ideal për t’u integruar në makina të përsëritura multi-track ose paketim të zonës së madhe. Me sistemin e vet të gatshëm për përdorim, Swing mund të shtypë direkt në linjën e prodhimit ose paketimit pa pasur nevojë të ndryshojë pllakën.

SWING X 2.40 – Zona e shtypjes: 53 x 400 mm.

SWING X 2.60 – Zona e shtypjes: 53 x 600 mm.

SWING X 22.40 – Zona e shtypjes: 2 x 53 x 200 mm (me kokë të dyfishtë printimi)

SWING X 22.60 – Zona e shtypjes: 2 x 53 x 300 mm (me kokë të dyfishtë printimi)

Specifikimet teknike:

  • Gjerësia e printimit: 53 mm.
  • Gjatësia e shtypjes: deri në 600 mm
  • Përcaktimi i shtypjes: 12 dots / mm (300dpi)
  • Shpejtësia e printimit: deri në 400 mm / s (në film plastik) dhe deri në 250 mm / s (në film letre).