Swing C Series

Ky model SWING është ideal për t’u integruar në makinat e paketimit të vazhdueshëm, në të cilat është e nevojshme të mbivendosni të dhëna të ndryshueshme në filmin në lëvizje. Shpejtësia e lëvizjes së filmit në përgjithësi nuk është konstante dhe për këtë arsye një pajisje kodimi duhet të vendoset në rulin e shtypjes për të lejuar sinkronizimin midis shpejtësisë së shtypjes dhe shpejtësisë së filmit.

  • SWING 1.CE – Max. zona e shtypjes: 32 x 50 mm.
  • SWING 2.CE – Max. zona e shtypjes: 53 x 600 mm.
  • SWING CL4 – Max. zona e shtypjes: 107 x 400 mm.
  • SWING CL5 – Max. zona e shtypjes: 128 x 400 mm.

Karakteristikat teknike:

Zona e shtypjes: deri në max. 128 x 400 mm.
Përkufizimi i shtypjes: 12 pika / mm (300dpi)
Speed Shpejtësia e shtypjes: deri në 1000 mm / s
Frequency Frekuenca e shtypjes: deri në 350 shtypje / minutë (mod. SWING 2.CE)