Coditherm I-Roller

Coditherm I-ROLLER rekomandohet për aplikime që kërkojnë temperatura të larta dhe / ose frekuenca të larta. Modeli i përshtatet një rul transferimi diametër 102 mm i cili nxehet nga emetues infra të kuq për të bërë më të ashpër dhe më të qëndrueshëm të rulit dhe për të përmirësuar transferimin e energjisë.

  • Max. sipërfaqja e printimit: 95 x 330 mm (zona varet nga tipi i pajisjes së transferimit)
  • Përcaktimi i shtypjes: 12 dots / mm (300dpi).
  • Shpejtësia e shtypjes: deri në 90 mm / s
  • Tipi i rekomanduar i shiritit: Llojet POSY për shtypje në sipërfaqe paksa të përafërt; Llojet e RINJ për printim në sipërfaqet me shkëlqim.