Printera Sato

SATO, një lider në zgjidhjet e shtypjes me barcode për më shumë se dy dekada, është i njohur për ofrimin e zgjidhjeve të besueshme dhe të qëndrueshme të performancës në të gjithë linjën e prodhimit, të cilat përfshijnë:

 • shtypje direkte
 • transferim termik
 • printera portativ dhe desktop
 • RFID Smart Printers
 • Printera OEM
 • printerë me një gjerësi prej 10.5 inç
 • aksesorë
 • software për dizajn etiketash
 • stickers
 • Thermo transfer ribone
 • bar i identifikimit të pacientit