Printera Novexx

XLP 50x
Seri XLP 50x Label Printer është zgjidhja perfekte për Etiketat e Printimit dhe Aplikimit të mesme, të disponueshme në gjerësi të printimit prej 4 dhe 6 inç. Mund të përdoret për transferimin termik ose teknologjinë e transferimit të drejtpërdrejtë.

Printon barcodes, fonts dhe imazhe me cilësi të lartë në një numër të madh të materialeve të emërtimit: letër (e veshur), PE / PP ose karton deri në 152 mm të gjerë. Falë fleksibilitetit të saj, XLP 50x është gati për aplikime të shumta dhe do të mbështesë proceset tuaja të identifikimit dhe gjurmimit, kryesisht të lidhura me paketimin primar dhe sekondar në industritë e mëposhtme:

 • Prodhimi dhe përpunimi i ushqimit
 • Shpërndarja e përgjithshme dhe logjistika
 • Mallrat e konsumit
 • Prodhimi i përgjithshëm
 • Industria farmaceutike
 • Elektronikë
 • Bileting

64-0X
Për të përmbushur kërkesat e rënda të aplikacioneve industriale, printerët më të avancuar të performancës me performancë të lartë 64-vjeçare. Me një shpejtësi printimi deri në 400 mm / sek, printerët në këtë seri punojnë më shpejt se çdo printer tjetër në treg dhe për këtë arsye bëhen zgjedhja më e mirë për rritjen e produktivitetit dhe reduktimin e kohës së kushtueshme të operatorit për printimin e etiketës. Printerët Series 64 janë të dedikuara për shtypjen e kodeve, fontave dhe logove në cilësi të shkëlqyeshme në çdo lloj etikete.

Karakteristikat unike standarde, siç janë brezat që kursen energji, rrotullimet prej 600 metrash, gjerësia e printimit deri në 203 mm dhe shpejtësitë e printimit deri në 400 mm / sek, ju lejon të kurseni para pa kompromentuar cilësinë e printimit. Ndërfaqe standarde të të dhënave si Ethernet dhe USB mundësojnë integrim të lehtë në proceset ekzistuese dhe rrjetet e brendshme në çdo industri dhe lokacion.

Brenda serialit 64, ekzistojnë katër modele me gjerësi të ndryshme të shtypjes (në inç): 64-04, 64-05, 64-06 dhe 64-08. Duke kombinuar 64-0x me aplikacionin tonë të butë LTSI, printera transformohet në zgjidhje fleksibile, gjysmë-automatike të printimit dhe aplikimit.

Me të njëjtat specifikime të printerit si modelet Print & Apply ALX 73x dhe ALX 92x, printerët Series 64 janë të përshtatshme të përkryer për grumbullimin e procesit të printimit të etiketave dhe etiketimit.

Printerët Series 64 mund të jenë opsionale të pajisura me lexues RFID-UHF. Përveç kryerjes së punëve standarde printimi, seria 64 mund të kodojë, shkruajë dhe verifikojë etiketat dhe etiketat e RFID-UHF.

 

XTP 804
XTP 804 është projektuar për printim me cilësi të lartë të etiketave individuale, biletave dhe kartelave blister bazuar në modulin NOVEXX Solutions 64 series printing. Është e pajisur me një printer termik termik termik me performancë të lartë me gjerësi 4 “të printimit.

Meqë XTP 804 mund të përdoret për materiale, dizajn, madhësi dhe trashësi të ndryshme, fusha e zbatimit është e gjerë, për shembull në industritë e mëposhtme:

 • Ushqimi (p.sh. Kartat e Informacionit të Produkteve)
 • Makina (p.sh. kartela blister për pjesë këmbimi të vogla)
 • Elektronikë (p.sh. kartela blister për komponentët e baterisë, karta smart)
 • Rrobat (për shembull, etiketat e kompozimeve, etiketat dekorative, emrat e markave)
 • Farmaceutikë (p.sh. kartela blister për pilula, dezinfektues)
 • Pakicë (p.sh., kartat e çmimeve, kartat e etiketimit në raft)

XLP 504
Printer industrial XLP 504 është një pajisje 3 në 1: printim, prerje dhe palosje etiketash tekstili për mirëmbajtjen e veshjeve.

Kjo pajisje është zgjidhja perfekte për shtypjen e materialeve tekstile që janë përdorur kryesisht për etiketat e mirëmbajtjes. Këto etiketa të kujdesit të përhershëm shpesh kërkojnë fontë shumë të vegjël dhe grafikë të imtësisht të përpunuara për larje të simboleve dhe etiketave të markës. XLP 504 me TCS ofron printim cilësor të kualitetit të lartë.

APLIKIMET KYÇE TIPIKE:

 • Etiketa me udhëzime për mirëmbajtjen e veshjeve
 • Etiketa për dyshekë, këpucë, çanta, kapele, rripa etj.
 • Etiketat e endura të përdorura për brendin e avionit ose në sektorin e automobilave, p.sh. në rripat e sigurisë
 • Etiketa për tekstilet në shtëpi si peshqir, qilima apo perde
 • Etiketat e printimit – nga rrotullimi në shenjë individuale