Printera Honeywell

Printerët e punës janë projektuar për të punuar në njësi prodhimi më të vogla ose në lokacione logjistike. Ato mund të bazohen vetëm në shtypin termik dhe ato mund të mbështesin të dy llojet e shtypjes: teknologjinë termike dhe termike të transferimit (duke përdorur shiritin).

Ato janë të rekomanduara për shtypjen deri në 1000 stickers në ditë.
Rezolucion standard prej 200 dpi, opsional 300 dpi për shtypjen e një font të vogël në etiketat e vogla
Lidhja e USB / LAN / WiFi
Printoni në letër ose në etiketa
Modele: PC23d, PC42d / PC42t, PC43d / PC43t
Për printera industrial, është e rëndësishme që të ketë një shpejtësi të lartë të printimit, një hapësirë ​​të madhe mediatike dhe një shtesë të thjeshtë.

Lidhshmëria: LAN / USB / Serial / Paralele
Zëvendësimi i lehtë i pjesëve të caktuara nga përdoruesit (p.sh. rul, koka e printimit, etj)
Printimet mesatare ditore janë 3.000-10.000 etiketa
Rezolucioni i printimit 200 dpi – 600 dpi
Shtypja në materiale të ndryshme: letra termike, letra dhe letra plastike dhe letra
Gjerësia e shiritit deri në 20 cm
Modele: PD42, PM23c, PM42 / PM43 / PM43c, PD43 / PD43c, Klasa I, M-Klasa, Performanca, PX4i, PX6i, Seria MP, Klasa H, Klasa A
Të gjithë printerët celularë kanë kompaktësi, fuqi të pavarur të baterisë dhe mënyra të ndryshme të komunikimit me aplikacionin në një kompjuter që printon. Ato janë të fuqishme dhe rezistente ndaj rënies, kushteve atmosferike (temperatura, lagështia) dhe ndikimet e jashtme (uji, pluhuri).

Printoni në letër termike, etiketa dhe karta
Komunikimi me kompjuterin tuaj nëpërmjet wireless / Bluetooth / WiFi
Përgjigje e shpejtë dhe shtypje
Rezolucioni 200 dpi
Modele: PB22, PB32, PB50, Seria OC, Seria RP, Seria RLe

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1