Markem-Imaje SmartLase C150 / C350

GTS Adriatic d.o.o. > Printera laser Markem-Imaje > Markem-Imaje SmartLase C150 / C350

Seria SmartLase C ofron konfigurimin e duhur për secilën industri, duke ofruar gjithmonë një zgjidhje, pavarësisht shkallës dhe madhësisë
dhe substrati i produktit (zgjedhja e gjerë e lenteve, kokat e skanimit dhe burimet lazer). SL C150, SL C350 dhe SL C350 L janë të dizajnuara për tregje të tilla si ushqimi i ngrirë, ëmbëlsirat me çokollatë dhe ushqimet e përpunuara të thata që duhet të kodojnë kontejnerë të bazuar në letër. SL C150 S dhe SL C350 S janë të dizajnuara për të koduar në PET, duke zvogëluar rrezikun e mbajtjes së kontejnerëve, madje edhe të shisheve të lehta me mure të hollë.

Përfitimet tuaja

  • Më shumë se 100,000 produkte të koduara në orë.
  • Raporti i disponueshmërisë deri në 99.9% me integrim të lehtë.
  • Kohëzgjatja e zgjatur e koduesit me 30%.
  • Ndryshimi i modulit të kokës së skanimit në 10 minuta pa shtrirje.
  • Dioda e treguar dhe pajisja e integruar me lazer me fuqi lazer lehtësojnë diagnostikimin.
  • WYSIWYG ekran me prekje prej 7 inçësh.
  • Kokë lazer përfiton nga një vlerësim i mbrojtjes nga pluhuri / lagështia IP55 si standard.
  • SmartLase funksionon deri në 45 ° C (113 ° F) për shkak të rrjedhës së ftohjes optimale të kokës dhe kontrollorit; nuk nevojitet ajër i uzinës për ftohje.