Markem-Imaje Print & Apply: 2200 Pallet

GTS Adriatic d.o.o. > Print & Apply sistemet Markem-Imaje > Markem-Imaje Print & Apply: 2200 Pallet

2200 Series bazohet në një koncept të provuar që siguron besueshmërinë, efikasitetin dhe lehtësinë e përdorimit në mjediset që kërkojnë 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Kjo seri ngrit sistemin e printimit dhe aplikimit në një nivel më të lartë, duke ju dhënë një ndërhyrje optimale operacionale dhe besueshmëri të pakrahasueshme.

Përfitimet tuaja:

  • paleta e vetme ose e dyfishtë që shënon deri në 120 paleta në orë.
  • Dizajni unik kompakt dhe aplikuesi i krahut të fuqishëm lëkundës e bëjnë atë një investim të përsosur afatgjatë.
  • Linjat e thjeshta të medias u mundësojnë operatorëve të rifreskojnë etiketat dhe kasetat në më pak se 40 sekonda.
  • Pajtueshmëria e kodeve ANSI Class A / B me shpejtësinë më të lartë të aplikimit.
  • Zgjidhjet e programeve CoLOS sigurojnë integritetin e të dhënave të produktit, menaxhimin qendror të të dhënave dhe lidhjen e lehtë me bazën e të dhënave ekzistuese të ndërmarrjeve.
  • Projektuar për t’u ricikluar mbi 85%.