Aplikuesi Markem-Imaje eTouch-S: sistem inteligjent etiketimi

GTS Adriatic d.o.o. > Print & Apply sistemet Markem-Imaje > Aplikuesi Markem-Imaje eTouch-S: sistem inteligjent etiketimi

Zbuloni një zgjidhje unike të etiketimit që mendon përpara

Si lider në industri, është detyra jonë që vazhdimisht të inovojmë dhe të sjellim në treg teknologji transformuese dhe përçarëse për të përmbushur më mirë kërkesat tuaja të etiketimit – pavarësisht sa sfiduese.

Me një dizajn të pronarit dhe disa teknologji të patentuara, aplikuesi më i fundit eTouch-S për Serinë 2200 përdor inovacionin kryesor të tregut të Markem-Imaje për të kombinuar performancën e jashtëzakonshme me nivelet më të larta të sigurisë operacionale.

Bëjeni etiketimin më të sigurt, më të zgjuar dhe më të thjeshtë se kurrë më parë!

Sigurimi i standardeve më të larta të sigurisë

Plotësisht në përputhje me EN-4510. Asnjë rrezik operacional dhe asnjë mbrojtje nuk kërkohet, edhe në shpejtësi ekstreme.

Inteligjenca artificiale për më shumë rezultate

Teknologjia unike SoftTouch ofron kodim shumë të saktë në madhësi të ndryshueshme të paketimit pa forcë të panevojshme ose reduktim të xhiros.

Ndikim më i ulët në mjedis

Nuk kërkohet ajri i fabrikës për aplikimet e kontaktit. Ulni konsumin e ajrit deri në 95% në modalitetin e fryrjes me bllokun e avancuar EcoFlow.

 

Projektuar për etiketim të saktë me kërkesa minimale për burimet e fabrikës

Aplikuesi inovativ eTouch-S është zgjidhja e preferuar në fund të linjës për të siguruar barkode të klasit “A” të përputhshëm me GS1 në të gjitha kutitë, tabakatë dhe paketimet tuaja të valëzuara dhe të mbështjella me tkurrje.
Një risi novator e disponueshme vetëm në Markem-Imaje.