S serie

S560

Paketues i L-seal sealor

 • Mbyllja dhe zvogëlimi në një operacion
 • Thikë nënshkrimin PTFE-veshura
 • Ftohja e ajrit të kornizës së makinës
 • Rregullimi i lartësisë së pllakës së brendshme të paketimit
 • Pllakë mbajtëse e produktit celular, i lirshëm nga mbështetja mbështjellëse e filmit për të lejuar rregullimin më të mirë të filmit në madhësinë e paketës
 • Elektromagnet me mbajtësin e kapakut
 • Lirimi automatik i kaput
 • Reduktuar konsumin e energjisë
 • Pajtueshmëria me rregulloret e KE
 • Fuqia 3700 W
 • Saldoni përmasat 560 x 430 mm
 • Lartësia maksimale e paketës 260 mm
 • Produktiviteti: 200-300 paketa në orë
 • El. furnizimi me energji 220 / 240v-50 Hz
 • Dimensionet e pllakave, gjerësia maksimale 600 – ø 300 mm
 • Dimensionet e makinës 1425 x 790 x 1090 mm
 • Pesha e makinës neto / bruto 131/160 kg

S560N

L-paketues paketimi i kapakut me transportues

 • Mbyllja dhe zvogëlimi në një operacion
 • Thikë nënshkrimin PTFE-veshura
 • Ftohja e ajrit të kornizës së makinës
 • Ftohja e lëngët e qarkut të mbyllur të shufrave të izolimit
 • Shikues i nivelit të ftohësit
 • Rregullimi i shpejtë i lartësisë së pllakës së paketimit me anë të një manovrimi të jashtëm
 • Pllakë mbajtëse e produktit celular, i lirshëm nga mbështetja mbështjellëse e filmit për të lejuar rregullimin më të mirë të filmit në madhësinë e paketës
 • Elektromagnet me mbajtësin e kapakut
 • Butoni i urgjencës
 • Lirimi automatik i kaput
 • Shkarkimi automatik i paketës me anë të një transportuesi të motorizuar
 • Reduktuar konsumin e energjisë
 • Pajtueshmëria me rregulloret e KE
 • Fuqia 3750 W
 • Dimë saldimi 560 x 430 mm
 • Lartësia maksimale e paketës 260 mm
 • Produktiviteti: 600 paketa në orë
 • Gjerësia maksimale e fletëve 600 mm

S560NA

L-paketues paketimi i kapakut me transportues

 • Mbyllja dhe zvogëlimi në një operacion
 • Thikë nënshkrimin PTFE-veshura
 • Ftohja e ajrit të kornizës së makinës
 • Ftohja e lëngët e qarkut të mbyllur të shufrave të izolimit
 • Shikues i nivelit të ftohësit
 • Rregullimi i shpejtë i lartësisë së pllakës së paketimit me anë të një manovrimi të jashtëm
 • Pllakë mbajtëse e produktit celular, i lirshëm nga mbështetja mbështjellëse e filmit për të lejuar rregullimin më të mirë të filmit në madhësinë e paketës
 • Butoni i urgjencës
 • Lirimi automatik i kaput
 • Shkarkimi automatik i paketës me anë të një transportuesi të motorizuar
 • Fuqia 3800 W
 • Dimë saldimi 560 x 430 mm
 • Produktiviteti: 400-900 paketa në orë
 • Gjerësia maksimale e fletëve 600 mm

S870

L-paketues paketimi i kapakut me transportues

 • Mbyllja dhe zvogëlimi në një operacion
 • Thikë nënshkrimin PTFE-veshura
 • Ftohja e ajrit të kornizës së makinës
 • Ftohja e lëngët e qarkut të mbyllur të shufrave të izolimit
 • Shikues i nivelit të ftohësit
 • Rregullimi i lartësisë së pllakës së brendshme të paketimit
 • Pllakë mbajtëse e produktit celular, i lirshëm nga mbështetja mbështjellëse e filmit për të lejuar rregullimin më të mirë të filmit në madhësinë e paketës
 • Elektromagnet me mbajtëse të dyfishtë
 • Lirimi automatik i kaput
 • Fuqia 5100 W
 • Dimë saldimi 870 x 620 mm
 • Lartësia maksimale e paketës 310 mm
 • Produktiviteti: 200-300 paketa na sat
 • Gjerësia maksimale e pllakave 800 mm
 • El. furnizimi me energji 220 / 240v-50 Hz
 • Përmasat e filmit, gjerësia maksimale 800 – ø 300 mm
 • Dimensionet e makinës 1900 x 1005 x 1190 mm
 • Pesha e makinës neto / bruto 167/220 kg