FP serie

Të gjitha modelet e serisë FP janë të disponueshme me ose pa tunel ngushtues, disa në dispozicion në versionet INOX që plotësojnë nevojat e industrisë ushqimore (mish, ushqime të ngrira, peshk, djathë, çokollatë etj.).

Karakterizohet nga një kornizë çeliku inox (AISI 304) dhe një transportues që plotëson standardet si FDA, UE dhe USDA, të cilat i referohen produkteve që janë në kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin. Krahasuar me saldatorët tradicionalë L, seria FP siguron rezultate më të mira dhe është e mundur të përdoret filmi polietileni. Këto seri kanë modele të ndryshme për rezultatet deri në 3600 paketa / orë.

Karakteristikat teknike:

FP560

El. furnizimi me energji 220 / 240v-60Hz
Dimensioni i saldimit mm 560 X 430
Produktiviteti copë / h 600-800
Gjerësia e filmit 600 – Φ300 mm
Madhësia maksimale e paketës 230mm
Madhësia e makinës 2078x761x1123
Madhësia e paketimit të transportit 1400x880x1150
Pesha e makinës neto 161 kg

FP560A

El. furnizimi me energji 220 / 240v-60 Hz
Fuqia e instaluar 2400W
Dimensioni i saldimit mm 560 X 430
Produktiviteti copë / h 600-1200
Dimensionet e filmit 600 – Φ300
Madhësia maksimale e paketës 230mm
Madhësia e makinës 2078x761x1123
Madhësia e paketimit të transportit 1400x880x1150
Pesha e makinës neto 180 kg

FP870A

El. furnizimi me energji 220 / 240v-60 Hz
Fuqia e instaluar 3000W
Dimensioni i saldimit mm 870 x 620
Produktiviteti copë / h 500-800
Gjerësia e filmit 800 – Φ300 mm
Lartësia maksimale e paketës 300mm
Madhësia e makinës 2894 x 930 x 1125
Madhësia e paketimit të transportit 2000 x 1080 x 1240
Pesha e makinës neto 300 kg