Makina mbështjellëse Semi-Automatike

GTS Adriatic d.o.o. > Makina mbështjellëse paletash > Makina mbështjellëse Semi-Automatike

Mobile këmishë MARATHON

MARATHON është e dukshme për funksionet e saj të thjeshtuara dhe aftësinë për të përdorur filmin e shtrirë.

 • Makinë për shtrirjen e mbështjelljes së ngarkesave të paletizuara të çdo forme, peshe dhe madhësi.
 • I vetmi robot jo-elektrik në botë, i aftë për të mbështjellë paletën me film LLDPE para shtrirjes.
 • Maraton zëvendëson paketimin manual, me një çmim të volitshëm.
 • Lëvizja manuale dhe e lehtë e makinës, e arritur pa motor elektrik.
 • Karroca e filmit lëviz me dorë lart e poshtë për t’iu përshtatur përfundimit të kërkuar.
 • Standard Përfundimi i lartësisë 2000 mm

Modeli EVA

Për aplikimin e një fletë metalike të shtrirë, ka funksione të thjeshta. Ai furnizohet me një program bazë dhe ka mundësi të kufizuara të mbështjelljes. Vjen me një sistem mekanike frenimi të llojit të filmit të frenimit.
Mbulesa e hapesires se nivelit te hyrjes, i pershtatshem per paketimin e nje numri te ulet te paletave ne dite (<15 paleta).

Karakteristikat teknike:

 • Diametri i stendës 1650 mm
 • Kapaciteti maksimal i ngarkesës 1200 Kg
 • Sistemi i frenave FM (FTL = Forca për ngarkim)
 • Lartësia standarde për të shtënat 2200 mm
 • Zbulimi i lartësisë së mallrave me fotocellë
 • Shpejtësia e rregullueshme e mbajtësit të spirales është lehtësuar nga një inverter nga 1.3 në 5.4 m / min
 • Fuqia totale 1.00 Kw
 • Tensioni 230 V – 50/60 Hz – 1 Ph
 • Sistemi i mbrojtjes së fuqisë dhe motorit IP 54
 • Kapaciteti 20 paleta në orë **
  ** Kushtet e mbështjelljes dhe dimensionet e paletës ndikojnë në kapacitetin maksimal të prodhimit

Opsione:

ramp e ngarkimit
stolis me patina patkua 1650 mm

 

Duke filluar me një model të lirë, SFERA mund të rritet me nevojat e biznesit tuaj. Duke ofruar vlera reale për para, garantohet që makina e paketimit me vlerë më të mirë të jetë e pajisur me një sistem filmi para shtrirjes.

Karakteristikat:

 • dimensioni minimal i paletës 650 x 400 mm
 • mund të programohet dimensioni maksimal i paletës
 • Sistemi i frenimit të FM (FTL = Ngarkesa e Ngarkesës)
 • Lartësia e mbështjelljes standarde 2200 mm
 • Lartësia fakultative e filmit të shtrirjes 2700/3000/3500 mm
 • Zbulimi i lartësisë së mallrave me fotocellë
 • Shpejtësia e rregullueshme e bartësit të spirales, e lehtësuar nga një inverter 1.3 deri 5.4 m / min
 • Fuqia totale 0.55 Kv
 • Tensioni 230 V – 50/60 Hz
 • Sistemi i mbrojtjes IP 20
 • Kapaciteti: 35 paleta në orë **
  ** Kushtet e mbështjelljes dhe dimensionet e paletës ndikojnë në kapacitetin maksimal të prodhimit