SIC Marking XL-Box Laser system

GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking > SIC Marking XL-Box Laser system

Siç sugjeron edhe emri i saj, XL-BOX i SIC është anija në mesin e një numri të workstations lazer, me karakteristika dhe dimensione të dizajnuara për të rritur produktivitetin dhe përshtatur me nevojat në zhvillim të linjave prodhuese dhe prodhuese.

Modeli i modeluar pas L-BOX ndonjëherë popullor, XL-BOX ka përmasa më të mëdha të brendshme, me një sipërfaqe pune prej 570 x 564 mm, e cila në mënyrë më të përshtatshme strehon përbërës me madhësi të madhe. E ndërtuar me çelik të ngurtë, është një kompakt 655 mm i gjerë, duke mundësuar përdoruesit e tij të punojë në mënyrë të këndshme gjatë ngarkimit / shkarkimit të pjesëve për t’u shënuar.

Shumë më i madh se paraardhësi i tij, XL-BOX është e pajisur me një derë të sigurueshme me motor pneumatik, që sigurisht mbyllet automatikisht kur cikli fillon dhe hapet kur përfundon marshimi. Operuar me shtypjen e një butoni, është një hyrje e qetë e veprimeve që lejon hyrjen në të tre anët dhe është e pajisur me një dritare të madhe shikimi. Boshti “i zgjuar” Z vepron në një sistem të motorizuar 235 mm (9-1 / 4 “); me ndihmën shtesë të dy pikave të fokusit të kuq, duke u fokusuar në një shenjë të saktë është e thjeshtë.

XL-BOX është e pajisur me një lazer me fibër optike me valëzim të valëzuar me valë të lartë, e cila lejon shenjat e cekëta ose të thella të kodeve alfanumerike, kodeve të barkave dhe kodeve 2D Data Matric, dhe në të gjitha metalet dhe disa plastika. Është e lehtë për të vepruar, madje edhe për përdoruesit me trajnime minimale në teknologjinë lazer.