Markem-Imaje tipar i madh i karakterit 4500

GTS Adriatic d.o.o. > Printerat Drop-On-Demand Valve jet Markem-Imaje > Markem-Imaje tipar i madh i karakterit 4500

Ekran me prekje me ngjyra shumë të përgjegjshme bën operacionet e përditshme të menjëhershme dhe të thjeshta.
Clean plug dhe play switching harxhuese në më pak se 30 sekonda, me asnjë mirëmbajtje të përditshme të kërkuara.
Lidhje e zgjeruar për lehtësim më të madh të përdorimit.
Instalim dhe integrim i thjeshtë
Bleni, zhbllokoni dhe instaloni me lehtësi edhe në mjediset më të dendura dhe më të lagështa (IP54).
Opsionet e kompaktësisë dhe pozicionimit të kokës e bëjnë atë ideal për të pasur akses në linjat e prodhimit, shumëllojshmërinë e madhësive të paketave dhe mjediseve.
Nuk ka nevojë për trajnim të posaçëm ose për instalimin e ajrit të bimëve. Filloni printimin 30 minuta pas hapjes së kutisë.
Sistem zgjuar harxhuese. Asnjë set-up kërkohet.
Mund të ruhet lehtësisht për javë dhe të rifillohet menjëherë (deri në 3 muaj dhe pa shtyerje).
Vlera e pakrahasueshme
Identifikoni kutitë tuaja me kode deri në 56 mm të larta.
Karaktere dhe logot e shumëfishta në disa gjuhë.
Parandaloni kujtimet e produktit dhe mbeturinat përmes printimeve të qëndrueshme të cilësisë.
Produktiviteti i prodhimit përmes sistemit të saj të rritjes së kontrollit të rënies: Më shumë se 39,000 kartona * me një shishe 1L të bojës.
Zgjedhja e bojrave me ngjyrë.