Sistemet Print & Apply

ALX

Print & Apply ALX 73x dhe ALX 92x janë sisteme të besueshme dhe moderne të zhvilluara për të përmbushur standardet e larta të sotme për etiketimin dhe identifikimin e produkteve, si dhe kërkesat e larta të zinxhirëve të furnizimit dhe logjistikës. Ato janë të dizajnuara për ambiente industriale me kapacitete prodhimi të ndryshme, të karakterizuara me shpejtësi dhe saktësi të lartë.

DPM/PEM

Modelet e printimit OEM DPM dhe PEM janë përgjigje e shkëlqyeshme për kërkesat e sotme të Print & Apply. Këto module krijojnë fleksibilitet të madh në zhvillimin e një zgjidhjeje të përshtatura dhe të aplikuar. Modulet DPM dhe PEM përfshijnë të gjitha tiparet standarde të gamës sonë ALX, të tilla si kursimi i shiritave, shpejtësia e printimit prej 400 mm / sek dhe rrotullat me rrotullim 1000 m.

ALX 73x

Gama ALX 73x e modeleve të printimit dhe aplikimit janë zhvilluar për të përmbushur kërkesat më të shpejta në dispozicion dhe aplikim në treg. Me shpejtësi deri në 50 metra për minutë, shpejtësia e modeleve ALX 73x është e pamposhtur.

Mbulimi i gjerësisë së printimit deri në 152 mm (6 inç), kërkesat më të kërkuara të printimit mbulohen pa humbur cilësinë e printimit me shpejtësi të lartë të aplikimit. Rrotullime të mëdha etiketash në kombinim me rrotullat me shirit 1000 metër e bëjnë ALX 73x jashtëzakonisht efikas dhe mbështesin nevojat tuaja për identifikim të shpejtë, të besueshëm dhe të përsosur të produktit.

ALX 92x

Modele inteligjente me performancë të lartë të gamës ALX 92x janë zgjedhja perfekte për çdo nevojë të dedikuar Print & Apply. Duke mbuluar tre gjerësi të ndryshme të printimit, sistemet ALX 92x performojnë shkëlqyeshëm në çdo mjedis. Përdorur për aplikacionet e artikujve, kuti kartoni dhe paletë, barcode shtypjen, tekst, logot dhe më shumë, ALX 92x tregon veten të jetë shumë fleksibël.

Me një fokus në efikasitetin, modelet ALX 92x përfshijnë rrotullime të mëdha prej 1000 metrash, funksionin e kursimit të fjongut dhe trajtimin e lehtë të operatorit.

I RI!
ZGJIDHJA E LABELIMIT PËR PALET
identifikimi i thjeshtë – shpërndarja e sigurt

Etiketa e paletës XPU ofron nivele të larta besueshmërie, efikasiteti dhe mirëdashjeje për përdorim, duke përfshirë aplikime 24/7, dhe jep rezultate të shkëlqyera të printimit edhe në kushtet e përafërta të një mjedisi logjistik.

  • aplikon etiketat DIN A5 të përputhshme me GS1
  • etiketimi opsionalisht 2 anët me vetëm një ndalesë paletë
  • duke shënuar deri në 180 paleta në orë
  • barcode plotësisht i lexueshëm në sajë të skanerit opsional
  • opsionet: skaner për validim të barcode, aftësi RFID, 3 etiketime anësore