Ink jet printer Markem-Imaje 9405

GTS Adriatic d.o.o. > Ink jet printera Markem-Imaje > Ink jet printer Markem-Imaje 9405

Markem-Imaje inkjet printer 9405 është një printer industrial i fuqishëm i dizajnuar për aplikime të thjeshta në mjediset industriale të kërkuar. Me cilësi të vazhdueshme të printimit dhe interval të gjatë midis ndërhyrjeve, ekzistojnë gjithashtu opsionet më të mira për aderimin e bojës në lloje të ndryshme të substrateve, gjë që mundëson gjurmueshmërinë dhe përmbushjen e objektivave të prodhimit.

Një rast i ndërtuar plotësisht prej çeliku inoks me ekran me prekje 7 inç siguron mbrojtje kundër dëmtimit të padëshiruar të printerit. Printeri ka një ekran grafik të lehtë për përdorim të të gjithë parametrave përkatës të nevojshëm për kontrollimin e operacioneve të printimit.

9405 është e lehtë për të vepruar dhe rregulluar, pa frikë nga gabimet dhe pasiguritë. Ndërtimi i sistemit për zëvendësimin e fishekëve ngjitës dhe aditivëve nuk kërkon ndonjë cilësim shtesë dhe eliminon gabimet gjatë përdorimit të materialeve konsumuese.

Karakteristikat themelore:

  • Deri në 5 rreshta printimi
  • Rezolucioni i printimit: 71 dpi
  • Shpejtësia e printimit: deri në 4.6 m / s
  • Lartësia e shkronjave nga 5 në 32 pikë
  • Lartësia e karakterit: 1.5 deri 11 mm
  • Lidhja e rrjetit (Ethernet)
  • Menaxhimi i datës (funksioni i mbledhjes së datës)