Ink jet printer Markem-Imaje 9450

Nëse përmirësimi i efikasitetit të procesit tuaj të prodhimit është një nga prioritetet tuaja, koduesi i ri 9450 është projektuar për ju. Markem-Imaje 9450 i ri është dizajnuar të jetë plotësisht në dispozicion, të vazhdojë me shpejtësinë e linjës dhe të siguroni secilën nga prodhimet tuaja me kodin e duhur!

Përfitimet tuaja

 • Deri në 5 rreshta printimi.
 • Shpejtësia e printimit deri në 6.6 m / s.
 • Maksimizo punën tënde të prodhimit. Shkalla e disponueshmërisë 99.9% (1).
 • Deri në 20% reduktim (2) në përdorimin e konsumit dhe konsumin e energjisë (nuk ka nevojë për ajër të bimëve) dhe optimizon shpenzimet tuaja të lidhura me mbeturinat.
 • Lani atë me ujë nën presion dhe detergjent industrial dhe sigurohuni që të plotësohen standardet tuaja të higjienës (IP56 standard, IP66 opsionale).
 • Sistemi i pastrimit automatik do të sigurojë që stabiliteti i avionit të mbetet i përsosur kur rifillimi.
 • Sistem zgjuar harxhuese. Asnjë set-up kërkohet.
 • Funksione të kodimit promovues dhe serializimit për të mbështetur iniciativat tuaja të marketingut.
 • Bojëra të avancuara specialiteti me një nivel të lartë të aderimit, kontrastit, termokromës dhe ngjyrës aty ku nevojitet, si dhe zgjidhje kundër falsifikimit dhe ngjyrave ekologjikisht miqësore.
 • Koston e thjeshtë të ndjekjes së kostos përmes sistemit të monitorimit të zgjuar.
 • Integriteti i kodit kontrollohet automatikisht nëpërmjet sistemit të ri të vizatimit Mark & ​​Read®.
 • Parent lidhjes / Child.
 • Krijo imazhe dhe printerë rrjeti me CoLOS®software fakultative.
 • Pajtueshmëria e protokollit OEM: MOBA.
markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1