Ink jet printer Markem-Imaje 9018

Projektuar për t’ju sjellë inovacionin që meritoni me thjeshtësinë që kërkoni, Markem-Imaje 9018 është e lehtë për të kandiduar! SMART në përdorim! Dhe GATI për të shtypur!

Lehtë për të ndryshuar, M6 ‘mund të klikohen-në dhe klikuar-out në më pak se 6 minuta dhe pa mjete të specializuara. Gjithashtu, sistemi i saj i ri i fishekëve inkurajues dhe oferta e ngjyrave të lidhura (bojë të lirë dhe të përhershme MEK) e bëjnë konfigurimin automatik dhe të pastër, duke optimizuar kohën e operatorëve tuaj dhe kohën tuaj të prodhimit.

Me dizajnin e tij të drejtpërdrejtë, 9018 është gati për të printuar minuta pas blerjes tuaj edhe në mjediset më të ashpra.

  • Përfitimet tuaja
  • Deri në 3 rreshta printimi
  • Shpejtësia e printimit deri në 3 m / s
  • Krijimi i logove direkt në ndërfaqen e operatorit / makinës
  • Shpejtësia e Jet Control garanton cilësinë e shënjimit
  • Zgjedhja automatike e shkronjave, në varësi të shpejtësisë së printimit dhe distancës së printhead / objektit
markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1