SIC Marking E10 R serie

Kreu i shënuar me i53 pika është dizajnuar për integrim të përsosur në linjat automatike të prodhimit. Konstruksioni i tij kompakt dhe i lehtë kërkon mirëmbajtje minimale dhe harxhuese, dhe nuk ka sistem të veçantë pneumatik. E lehtë për t’u përdorur, ky sistem i integruar i shënjimit mund të shënojë përbërës të formave të ndryshme dhe materialeve sipërfaqësore dhe do të shënojë çdo material duke përfshirë plastikën dhe çelikun e ngurtë (deri në 62HRC). Teknologjia e saj elektromagnetike e vozitjes lejon shenja të përhershme në pjesë të formave të ndryshme dhe përfundimeve sipërfaqësore, qoftë të sheshta, konkave, konveks, rrethore, të papërpunuara ose të përpunuara.

Komponentët e brendshëm të makinës mbrohen nga një rast çeliku me peshë të rëndë, ndërsa shakullat fleksibël lejojnë përdorimin e vazhdueshëm industrial. Cilësia dhe saktësia e udhëzimit, toleranca e gjerë midis majë shkruese dhe pjesa, si dhe shpejtësia dhe fuqia e softuerit të integruar, i bëjnë I53 një mjet me performancë të lartë që është super e lehtë për t’u përdorur, madje edhe me trajnime minimale.

 

E10 R I83 është projektuar posaçërisht për t’u integruar në linjat e prodhimit të automatizuar. Lehtë për të vepruar, zbulon automatikisht sipërfaqen e shënjimit, e cila lejon shenja të shpejtë në përbërësit e formave, madhësive dhe materialeve sipërfaqësore të ndryshme.

Përveç shënimit të çelikut plastike dhe të ngurtësuar (deri në 62HRC), teknologjia e saj unike elektromagnetike nuk kërkon një sistem pneumatik special. I83 kërkon mirëmbajtje minimale, pa harxhuese. Komponentët e saj të brendshëm mbrohen nga një kornizë e trashë çeliku që lejon punën intensive industriale, madje edhe në mjediset më të ashpra.

Kablli hiqet lehtë për zëvendësim të shpejtë dhe të lehtë kur është e nevojshme. Lehtë për t’u përdorur, me trajnim minimal. Puna e pamatur është rritur nga cilësia dhe saktësia dhe toleranca e gjerë midis gjilpërës dhe produkteve, duke e bërë I83 një makinë të shënuar pa dyshim të besueshëm.

 

Kreu i markës E10 R i113D është i integruar lehtësisht në linjat e automatizuara në mjediset industriale. Përdorimi i tij i thjeshtë bën të mundur të shënosh pjesë të formave, sipërfaqeve dhe materialeve të ndryshme. Prodhon me shpejtësi një shenjë (deri në 0.8 mm në çelik standarde) duke përdorur teknologjinë dot-peen në të gjitha llojet e materialeve. Shpejtësia dhe fuqia e softuerit të integruar e bëjnë atë një sistem me performancë të lartë.

 

Sistemi i etiketimit i integruar i141 është një kokë kompakt me pika të shënuar veçanërisht për një integrim të përsosur në linjat e prodhimit të automatizuar dhe mund të montohet në çdo pozicion (lart, poshtë, anash). Dritarja e saj e madhe e shënjimit dhe teknologjia e drejtimit elektromagnetik lejojnë shënim të përhershëm dhe të thellë në forma dhe materiale të ndryshme sipërfaqësore (të sheshta, konkave, konveks, rrethore, të papërpunuara, të përpunuara etj.). Zgjidhja e integruar e shënimit i141 mund të shënojë çdo material, nga plastika në çelik të ngurtë (deri në 62HRC). Komponentët e brendshëm mbrohen nga një rast çeliku, ndërsa shakullat fleksibël lejojnë përdorimin e vazhdueshëm të punës.