SIC Marking E-touch XL

Sistemi portativ i shënimit e-touch XL mundëson identifikimin e pjesëve duke përdorur teknologjinë dot peen. Ky proces siguron shënime të besueshme dhe të pandryshueshme drejtpërdrejt në material. Shënimi (teksti, logoja, kodi i matricës së të dhënave 2D dhe kodi QR) përcaktohet nga një seri pikash të prodhuara nga një majë shkruese karabit tungsteni e montuar në montimin e ndikimit elektromagnetik.

EKRAN I MADH I NDJESHËM NË PREK.

E-touch XL është i pajisur me një ekran të madh me prekje me ngjyra që lejon programim të lehtë të bazuar në ikonë. Me ergonominë e tij, ai ofron programim me dy duar ashtu si një smartphone. I përshtatshëm për përdorim në një mjedis industrial, e-touch XL mund të përdoret me ose pa doreza. Së fundi, rezolucioni i ekranit është optimizuar posaçërisht për vizualizimin e përsosur të shenjave dhe zmadhimin e saktë të detajeve.

SAKTËSIA DHE PERFORMANCA.

e-touch XL ofron performancë mbresëlënëse. Dritarja e saj e madhe e shënjimit 120 X 50 mm e bën të lehtë shënjimin e logove, barkodeve, Datamatrix ose kodeve alfanumerike. Është i pajisur me një aks X-Y që mundëson cilësi konstante dhe shënjim preciz në të gjithë dritaren. Ideale për të shënuar pjesë të rënda, të mëdha ose të vështira për t’u arritur, e-touch XL është projektuar posaçërisht për të qenë shumë i fortë, por peshon vetëm 2,6 kg.