GTS Adriatic d.o.o. > Kontrolne vage

WIPOTEC kontrolne vage odlikuje najveća preciznost pri najvećim brzinama omogućavajući izuzetno visok protok proizvoda i povećanu efikasnost linije. Tipična oblast primene je sprečavanje nedovoljnog punjenja ili prepunjavanja, što rezultira zaštitom brenda i smanjenjem troškova zbog „poklanjanja“ proizvoda. Jednostavno i intuitivno rukovanje mašinama omogućava kratak period obuke, bez problema sa kasnijim rukovanjem.

checkweighing-foldingboxes

EC-E SERIJA: Jednostavne aplikacije uz optimalan odnos cene i kvaliteta

EC-E serija obuhvata kontrolne vage osnovnog nivoa koje, uprkos svom cenovnom pozicioniranju, nude visok kvalitet i pouzdanost pri radu do 150 kom / min. Modularna standardna mašina dizajnirana je za manje zahtevne primene i izdvaja se iz mase jednostavnim i tačnim radom.

 

HC-M SERIJA:  Visoke performanse za srednje zahtevne aplikacije

Kontrolne vage iz HC-M serije, koje su najprodavanije u svetu, garantuju visoke performanse u srednje zahtevnoj primeni sa protokom do 250 kom / min. Uz performanse, odlikuje ga i veći broj standardnih hardverskih i softverskih opcija za 100% kontrolu prema direktivi o prethodno upakovanim proizvodima. Naravno, HC-M je dostupan opciono u IP69k varijanti za veoma vlažna okruženja i ispunjava najzahtevnije kriterijume usaglašenosti.

checkweigher-hc-a-front-view

HC-A SERIJA: Serija najvećih kapaciteta za širok spektar aplikacija

HC-A serija nudi čitav spektar tehnoloških superlativa. U zavisnosti od primene, on postiže izlaz od 650 kom / min i lako ga je integrisati za najveću pouzdanost, preciznost i brzinu. Jedva da postoje ograničenja modularnosti i prilagođavanja HC-A kontrolnih vaga, koriste se prvenstveno u prehrambenom i farmaceutskom sektoru, a takođe su izuzetno pogodni za složene aplikacije sa više traka ili za ultrabrzo vaganje vrlo laganih proizvoda kao što su pojedinačne tablete ili kesice praškastih proizvoda.

Šta dobijate koristeći Wipotec kontrolne vage:

  • Wipotec EMFR merne ćelije generišu protok do 650 kom/min
  • Modularnost za aplikacije po meri
  • Tačni rezultati punjenja proizvoda smanjuju TCO
  • Jednostavan rad, jednostavan za korišćenje
  • Usklađenost sa GMP i higijenski dizajn

NISTE SIGURNI KOJE REŠENJE BI VAM ODGOVARALO?

Kažite nam nešto više o svom proizvodu, njegovoj težini i dozvoljenim odstupanjima a mi ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje rešenje!

Detekcija kontaminata X-ray zracima