Checkweighers HC-M seri

GTS Adriatic d.o.o. > Checkweighers HC-M seri

Kontrolluesit dinamikë të serisë HC-M ofrojnë teknologjinë e përsosur të peshimit për aplikacione të vështira për kontrollimin e masave të mesme. Ato janë lidhja e serive EC-E dhe HC-A shkallëve dhe ofrojnë deri në 250 vlera të peshës në minutë për gamën e plotë të mesme.

Kontrolli i HC-M është zgjidhja më e përshtatshme, pavarësisht nëse duhet të kontrolloni peshën aktuale aktuale ose të kryeni një kontroll të plotë, ose një lloj, ose një klasifikim. Korniza bazë është bërë prej çeliku të ngurtë të pandryshkshëm dhe mundëson përcaktimin e peshës me precizion të lartë mesatarisht në shpejtësinë e transportuesit të lartë ose shkallën e xhiros dhe siguron kontrolle 100% të produktit në përputhje me rregulloret kombëtare të parapaketimit.

Sistemi transportues i lehtë, i patentuar dhe koncepti i rregulluar me kujdes i makinës sigurojnë transport të qetë, të shpejtë dhe të sigurt. Një gamë e sofistikuar dhe e gjerë e ndarësve (pusher, shpërthimi i ajrit, etj.) Janë në dispozicion për të hequr përgjegjës të produkteve që kanë një peshë të pasaktë, pa ndërhyrë në prodhim.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • Makinë e tërë në një rast çeliku
 • Rripa NT30 për infeksion, peshim dhe ushqim të tepërt
 • Lidhës i ndarjes së ajrit të kompresuar
 • Servo disqet pa mirëmbajtje
 • Certifikata MID (Direktiva e Instrumenteve Matëse)
 • WIPOTEC EMFR * peshojnë qelizat
 • Trajtimi i lehtë i menusë në një ekran TFT me ngjyra 10.4 inç
 • Kujtesa për 100 parametra të produktit
 • Zëvendësimi i lehtë, pa mjet dhe rripi i transportuesit
 • Integrimi fleksibël në linjat e prodhimit
 • Sinkronizimi i linjës me sinjalin I / O pa potencial.
 • Funksione / histografi statistikore të gjera për dokumentacionin e prodhimit

Avantazhet tuaja

 • Rrjedha maksimale 250 copë / min
 • Mbushja e saktë e produktit për produktivitet më të lartë
 • Efikasitet i përmirësuar falë një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit

*Electro-Magnetic Force Restoration (EMFR)