Lexuesit barcode HONEYWELL

GTS Adriatic d.o.o. > Lexuesit barcode > Lexuesit barcode HONEYWELL

Lexuesit e Honeywell kanë një gamë të gjerë modelesh me teknologji të ndryshme të skanimit për të rritur produktivitetin, kosto operative më të ulëta dhe punë të besueshme të skanimit edhe për punët më të vështira. Lidhjet gome të lexuesve industrialë mund të përballojnë kimikate të forta, lagështi dhe temperatura ekstreme.

Modele:

  • LEXUES ME KORNIZË (ECLIPSE 5145, VOYGER 1200G / 1250G / 1400G / 1450G, SG20T dhe të tjerë)
  • LIDERËT E VLEFSHIRË (VOYAGER 1202G / 1452G / 1602G, SG20B, XENON 1902G, SF61B, GRANIT 1911i / 1981i)
  • LEXUESIT OEM PËR INTEGRIM (seri 1D: N4300, EV14 / EV15, IS4125, IS3480, 2D: N5X00, N5X80, CM, CF3680, EA11 / EA21 / EA30 dhe të tjerë)
  • DREJTUAR LEXUESIT (ECLIPSE 5415, FUSION 3780, HYPERION 1300G, SG20, VOYAGER 1200G / 1202G, XENON 1900G / 1902G dhe të tjerë)
  • LEXUESIT PËR INSTITUCIONET SHËNDETËSORE (XENON 190Xh, SG20 Healthcare)
  • LEXUESIT INDUSTRIALE (3800, 3820i, GRANIT 1280i, 1980i / 1981i, HYPERION 1300G, SR61-1D, SR61-HD DPM)
  • MODELET POCKET (SF61B, VOYAGER 1602G)