Lexuesit barcode DATALOGIC

GTS Adriatic d.o.o. > Lexuesit barcode > Lexuesit barcode DATALOGIC
GTS Adriatic d.o.o._Silver Partner

Gama e gjerë e lexuesve të barkodit të dorës për qëllime të përgjithshme të Datalogic ofron një shumëllojshmëri aftësish për mbledhjen e të dhënave. Produktet Datalogic ofrojnë teknologji konvencionale lazer, lineare ose imazherie, si dhe një sërë funksionesh për të përmbushur nevojat specifike të skanimit të industrive të ndryshme, të tilla si automobilat, farmaceutikët, shitjet me pakicë, transportin, logjistikën dhe magazinimin, spitalet dhe të ngjashme.

Modelet:

ME PARA ME PARA (Gryphon AND GD4100, AND GM4100, AND GBT4100, DHE GD4400, PD7100, PD8300 DHE SHUMË TË TJERA)
ME LAN DHE VETËM (DHE GM4100, GBT4100, GM4400, QM2131, QBT2131, QM2400, PM8300, PM8300-DK dhe shumë të tjerë)
TË VETËM TAPOPULL (Gryphon GFS4100, GFx4400, Magellan 2300, 8400, 9300/9400i)
ULTRA ROBUST INDUSTRIAL (DS5100, DS2100N-2K, DS8110, DX8210, DS1100, DS1500, DS6300, DS6400 dhe të tjerë)
PËR INSTITUCIONET SHËNDETËSORE (DHE GBT4400-HC 2D, GM4400-HC 2D, GM4100, GBT4100-HC)
LEXUES INDUSTRIAL TË FORTË (PBT9500, PD9530, PM9500, PBT9300, PD9330, PM9300 dhe të tjerë)