Ink jet termik Anser U2 SmartONE

U2 SmartONE, printeri i parë me inç me 1 inç!

Kettles projektuar posaçërisht për industrinë, me cilësi të papërshkueshëm të printimit për lexueshmëri më të mirë. Madhësia kompakte e printerit për instalim të lehtë dhe integrim të sistemit.

Mundësia për të shtypur kodet 1D dhe 2D, duke përfshirë EAN 128, 128, kod 39, Matrix të dhënave, …

Një dizajn i veçantë i fishekut eliminon mirëmbajtjen shtesë të kokës së printimit; pa shërbim të përkohshëm dhe ulje të kostos.

Karakteristikat:

3.5 “LCD me ndriçim
Telekomanda
Treguesit: alarmi, bojë e vogël, shtypni / fikni
Rezolucioni i printimit: 300 dpi (60m / min)
Lartësia e mesazhit deri në 25.4 mm
Karaktere alfanumerike, logo, data / ora, kundër, ….
Zgjedhja e madhe e gjuhëve: anglisht, japonisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, portugalisht, rusisht, koreanisht, italisht, turqisht, hungarisht, sllovakisht, çekisht, rumunisht, serbisht, ….