Ink jet termik Anser X1

Ink jet termik me rezolucion të lartë – ANSER X1

Ink jet termik X1 është projektuar me cilësinë në mendje për t’u ofruar pronarëve të bizneseve një zgjidhje kodimi vërtet të besueshme dhe pa mirëmbajtje. Është projektuar për të punuar si një model i pavarur në linjat e prodhimit të vogël dhe të mesëm. Ai gjithashtu mund të integrohet lehtësisht si pjesë e kërkesave të automatizimit në shkallë të gjerë. Me performancën dhe veçoritë më të mira në klasë, ai plotëson kërkesat më të larta për integrim në linjat e prodhimit.

Me teknologjinë ANSER NEXGen, X1 është në gjendje të ekzekutojë një sërë teknologjish të kokës së printimit. Kokat janë lehtësisht të këmbyeshme, duke i siguruar përdoruesit fundor një gamë të gjerë ngjyrash për të përmbushur kërkesat e tyre për printim në një sërë nënshtresash.

E thjeshtë, por e fuqishme. X1, një printer termik me bojë me rezolucion të lartë me fleksibilitet të pakrahasueshëm dhe performancë më të mirë në klasë. I aftë për të mbështetur 2 linja prodhimi njëkohësisht, X1 jo vetëm që redukton konsumin, por gjithashtu siguron besueshmërinë më të mirë në klasë dhe saktësinë e kodimit për të rritur efikasitetin e prodhimit.

Besueshmëria dhe stabiliteti

Dizajni mekanik i shkallës industriale, i cili siguron stabilitet dhe besueshmëri të kodimit në mjedise funksionimi me temperaturë të lartë dhe të ulët. IP66, rezistent ndaj lagështirës dhe pluhurit.

Fortësi e pakrahasueshme

Ekran i fortë me prekje kapacitiv me përgjigje të shpejtë dhe të saktë, por mjaft i fortë për të mbetur i padëmtuar pas goditjeve aksidentale dhe fatkeqësive të ngjashme. E përputhshme me shumicën e dorezave mjekësore dhe industriale. Rezistente ndaj gërvishtjeve.

Kodimi me shpejtësi të lartë, me rezolucion të lartë

Shpejtësia e printimit prej 300 m/min me 60 DPI*, duke plotësuar kërkesat më të shumta të prodhimit me shpejtësi të lartë. (në varësi të fishekut)

Mundësia për të zgjatur lartësinë e printimit me 2 inç

Një mesazh i printuar me rezolucion të lartë 2 inç duke përdorur fishekë të dyfishtë ANSER 1 inç është një alternativë jashtëzakonisht e përballueshme për kutitë e etiketimit.

Kodimi i vazhdueshëm = pa kosto joproduktive

Dizajni i kokës së printimit i lejon përdoruesit fundorë të zëvendësojnë fishekët pa ndërhyrje në prodhim, duke arritur me të vërtetë zero kosto për kohën e ndërprerjes.

Mbështetje e dyfishtë linja prodhimi

I përshtatshëm për linjat e prodhimit me shpejtësi të ndryshueshme.