Ink jet termik Anser U2 SMART

U2 Smart paraqet zgjidhjen me kosto më efektive të markës me një përzgjedhje të madhe të bojrave për materiale poroze dhe gjysëm të çmuara. Fisheku eliminon çdo servis shtesë të kokës së printimit; nuk ka mirëmbajtje me kosto të reduktuara në mënyrë drastike. Ka një ekran më të madh për një ndërfaqe më të mirë të përdoruesit, me integrim të lehtë, me një telekomandë kompakt për trajtim të lehtë.

Karakteristikat:

3.5 “LCD me ndriçim
Treguesit: alarmi, bojë e vogël, shtypni / fikni
Zgjedhja e madhe e gjuhëve: anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, japonisht, …
Deri në 4 linja shtypi ose 12.7mm
Temperatura e ambientit: 5 ℃ -40 ℃
Telekomanda
Kapaciteti deri në 999 mesazhe
Karaktere alfanumerike, logo, data / ora, kundër, ….
Asnjë mirëmbajtje