Ink jet termik Anser U2 Mobile

Anser U2 Mobile, një printer ink jet me bojë për të shënuar substrate me poroz dhe gjysëm-shkëlqim, me një LCD me ngjyra 2.8 inç me ngjyrë të ndezur.

Printeri vjen në një rast me të gjitha elementet e nevojshme: telekomandë, 2 bateri të mbushura me kapacitet të lartë, ngarkues baterie, kartë SD dhe lexues letrash SD. Compatible për printim çdo vend në çdo kohë, me shtypjen e vazhdueshme prej më shumë se 200.000 karaktere!

Karakteristikat:

Zgjedhja e madhe e gjuhëve: anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, japonisht, …
Indikatorët: Alarm, bojë e ulët, print on / off, …
Deri në 4 linja shtypi ose 12.7 mm
Kapaciteti deri në 999 mesazhe
Shpejtësia e printimit deri në 57 m / min (400 dpi)
Asnjë mirëmbajtje!

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1