Ink jet termik Anser U2 DIESEL

GTS Adriatic d.o.o. > Anser printera me bojë termale > Ink jet termik Anser U2 DIESEL

Integrimi i cilësisë, efikasitetit dhe kursimit të kostove!

Fisheku eliminon çdo servis shtesë të kokës së printimit; pa mirëmbajtje me kosto të reduktuara në mënyrë drastike. Ka ekran më të madh për një ndërfaqe më të mirë të përdoruesit, me integrim të thjeshtë dhe një kontroll kompakt të largët për trajtim të lehtë.

Karakteristikat:

420ml Bojë me përmasë siguron rezolucion të lartë me lexueshmëri të shkëlqyeshme.

3.5 “LCD me ndriçim
Treguesit: alarmi, bojë e vogël, shtypni / fikni
Zgjedhja e madhe e gjuhëve: anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, japonisht, …
Telekomanda
Karaktere alfanumerike, logo, data / ora, kundër, ….
Deri në 4 linja shtypi ose 12.7mm
Kapaciteti deri në 999 mesazhe
Cartridge ekskluzive e bojës prej 420 ml (e zezë)
Temperatura e ambientit: 5 ℃ -40 ℃
Asnjë mirëmbajtje