Ink jet termik Anser U2 PRO

GTS Adriatic d.o.o. > Anser printera me bojë termale > Ink jet termik Anser U2 PRO

U2 PRO është një printer kompakt me shtypje me bojë në të gjitha nënshtresat, të projektuara posaçërisht për shënimin primar. Me bojëra me shpejtësi të lartë të zhvilluar posaçërisht, ai jep mundësinë e printimit në qelq, plastikë, petë, metal, ….

Ndërfaqja e përdoruesit Ekran LCD me 3.5 inç për lehtësinë e përdorimit dhe integrimin e lehtë në çdo linjë prodhimi. Dizajni i mbuluar ndihmon mbrojtjen e fishekut nga mjedisi me pluhur.

Karakteristikat:

Kontroll i thjeshtë me telekomandë
Zgjedhja e madhe e gjuhëve: anglisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, koreanisht, ….
Treguesit: bojë të ulët, modalitet printimi, alarm, …
Montimi horizontale ose fundi
Portet: RS232 / RS485, port USB
Deri në 4 linja shtypi ose 12.7 mm
Rezolucioni i printimit 600 x 300 dpi
Asnjë mirëmbajtje!