Mi nudimo rešenja.

Preduzeće GTS ADRIATIC je osnovano 2012. godine od strane kompanije Imark Sistem iz Bukurešta, koja je prepoznala tržište Srbije kao potencijal za ulaganje u oblasti razvoja industrijskih rešenja prilagođenih potrebama lokalnih kompanija. Već u prvim godinama rada, GTS ADRIATIC je sa timom iskusnih ljudi, a u saradnji sa kompanijom Markem-Imaje, postavio temelje rasta i razvoja u segmentu industrijskog obeležavanja.

Naš portfolio obuhvata mašine za:

  • obeležavanje
  • kodiranje
  • pakovanje
  • etiketiranje
  • inspekciju proizvoda
  • potrošni materijal

Od prvog dana rada, strategija razvoja našeg preduzeća zasniva se na građenju partnerskog odnosa sa klijentima. Pronalazimo optimalna rešenja i ispunjavamo sve zahteve korisnika na njima što efikasniji i isplativiji način. Prepoznavanjem profesionalnog i odgovornog pristupa svakom izazovu, naši klijenti su nam vremenom ukazivali sve više poverenja koje nam je omogućilo da proširimo svoju ponudu proizvoda i rešenja. Na taj način obogaćujemo svoje znanje i iskustvo naših kolega, koje stavljamo na raspolaganje našim klijentima.

gts
klijenti

Zadovoljstvo klijenta na prvom mestu

Iako smo osnovani 2012. godine i kao kompanija smo relativno mladi, svake godine beležimo rast broja klijenata koji nam veruju. Od jednokratnih poslova do dugogodišnje saradnje, poverenje nam je ukazao veliki broj firmi iz Srbije i regiona. Bilo da su u pitanju mali preduzetnici ili velike multinacionalne kompanije: svima pristupamo sa jednako pažnje.

Cilj nam je da rastemo sa Vama

Osluškivanjem tržišta i analizom zahteva klijenata zaključili smo da bismo proširenjem svoje ponude omogućili postojećim klijentima dalji zajednički razvoj, te zadobili poverenje novih klijenata koji imaju potrebe za specifičnim rešenjima, prilagođenih konkretnim potrebama. Danas GTS ADRIATIC poseduje svoj softversko-razvojni tim i ćerku preduzeće ELCOM SYSTEM d.o.o. koje deluje u oblasti mašinogradnje i industrijske automatizacije. Tendecija razvoja ELCOM SYSTEM-a je u oblasti robotike i primene novih tehnologija u industriji.

Naši dobavljači su lideri u oblasti obeležavanja i kodiranja

Pozovite nas ili nam pišite kako bismo zajedno pronašli najbolje rešenje.