Lexuesit barcode DATALOGIC

GTS Adriatic d.o.o. > Lexuesit barcode > Lexuesit barcode DATALOGIC

Një gamë e gjerë lexuesish me handheld me qëllim të përgjithshëm ofron një sërë opsionesh për grumbullimin e të dhënave. Produktet Datalogic ofrojnë lazer konvencional, teknologji lineare ose të përpunimit të imazhit, si dhe një gamë të gjerë funksionesh që plotësojnë nevojat specifike të skanimit në industri të ndryshme, të tilla si automotive, farmaceutike, shitje, transport, logjistikë dhe magazinim, spitale etj. Modele:

  • DORËZUAR E RREGULLUARA (Gryphon I GD4100, I GM4100, I GBT4100, I GD4400, PD7100, PD8300 dhe shumë të tjerë)
  • RREGULLAT DHE STAND (GM4100, GBT4100, GM4400, QM2131, QBT2131, QM2400, PM8300, PM8300-DK dhe shumë të tjerë)
  • BANCA ME STAND (Gryphon GFS4100, GFx4400, Magellan 2300, 8400, 9300 / 9400i)
  • ULTRA-ROBUST INDUSTRIALE (DS5100, DS2100N-2K, DS8110, DX8210, DS1100, DS1500, DS6300, DS6400 dhe të tjerë)
  • PËR INSTITUCIONET SHËNDETËSORE (GBT4400-HC 2D, GM4400-HC 2D, GM4100, GBT4100-HC)
  • LEXUESIT INDUSTRIAL TË ROBUST (PBT9500, PD9530, PM9500, PBT9300, PD9330, PM9300 dhe të tjerë)