Panairi i teknikës 2019.

GTS Adriatic d.o.o. > Lajme > Panairi i teknikës 2019.

Panairi i teknikës 2019.

Të dashur miq,

Ne do të doja të falënderojmë të gjithë ata që kanë marrë kohë për të na vizituar në Panairin Teknik këtë vit! Ishte kënaqësi të shihja klientët me të cilët bashkëpunojmë me sukses dhe nuk shohim shpesh.
Gjë e bukur ishte se takuam disa njerëz të rinj. Shpresojmë, ne do t’i përshëndesim ata herën tjetër si miq të vjetër …
Prania jonë në panairin e Beogradit ishte për shkakun tënd, por nëse nuk keni arritur të na vizitoni gjatë Panairit, adresat tona do të gjenden në faqen e kontaktit.

Këtu mund të shihni foto nga panairi.

Me respekt,

GTS Adriatic