SIC Marking laser XXL-Box

XXL-BOX është një stacion shënjimi me lazer i krijuar për të SHËNJUAR PJESË TË MËDHA veçanërisht.

Me një thellësi prej 820 mm dhe aftësinë për të shënuar pjesë deri në 520 mm të larta, ky stacion ka VËLLIMIN MË TË MADH TË SHËNIMIT NË TREG.

Lazeri me fibër i përdorur nga ky stacion është i përmirësuar me yterbium. Kjo është një teknologji e gjeneratës së fundit që mundëson SHËNIM ME CILESI TË LARTË PA NDIKUR MATERIALIN, pavarësisht nga materiali (çelik, aliazh alumini, çelik inoksi, titan, plastikë, etj.) dhe me një kohë cikli më të shkurtër.

Për të përmbushur nevojat e ndryshme, XXL-BOX disponohet në 3 GJËRËSI (800, 1200 ose 1600 mm) dhe mund të pajiset me shumë opsione standarde ose të personalizuara, gjë që e bën atë një makinë veçanërisht TË MODULUESHME.

I përdorur si një stacion i pavarur, XXL-BOX është jashtëzakonisht ERGONOMIK për operatorin, veçanërisht për shkak të aksesit të lehtë në një zonë shumë të madhe ngarkimi të pjesëve. Statusi i sistemit tregohet nga dritat LED në shiritin e sipërm në mbyllje. Pjesa e brendshme e zonës së punës është e ndriçuar nga LED, duke siguruar kushte optimale të punës për përdoruesit.

Akset opsionale MANUAL OSE AUTOMATIKE lejojnë që LASER-i të zhvendoset brenda të gjithë zonës për të shënuar pjesë.

Softueri UNIK DHE INTUITIV I PRODHIMIT është i lehtë për t’u përdorur, edhe për personelin pa shumë përvojë në teknologjinë lazer.

Kur makineria e shënjimit me lazer XXL-BOX është e integruar në një qelizë të robotizuar, nevojitet VETËM NJË LIDHJE ME RAFTËN E KONTROLLIT LAZER që PLC e ishullit të menaxhojë të gjithë stacionin.
Kështu, stacioni mund të komunikojë të dhënat e shënjimit, të hapë dhe mbyllë derën automatike për të ngarkuar dhe shkarkuar pjesët, të fillojë shënjimin ose të fillojë evakuimin e tymrave.

Pajisja XXL-BOX ofron SIGURINË MAKSIME gjatë përdorimit.
Përveç një mbyllje sigurie të KLASËS 1 (standardi EN 60825-1), lazeri XXL-BOX ka një NIVELI SIGURISË PL-E, QË ËSHTË MË E LARTË E MUNDSHME SIPAS STANDARDIT ISO 13849-1.

XXL-BOX siguron gdhendje me kontrast të lartë, të lexueshme me sy të lirë, ose menjëherë duke lexuar kamerat integrale me stacionin.
Shënimi mund të jetë kode alfanumerike, barkode ose kode 2D Datamatrix.